Lionard

Kantoren

Lionardin edustustilat heijastavat sen portfolioon kuuluvien luksuskiinteistöjen kauneutta ja esklusiivisuutta. Hienostuneen elegantit vastaanottotilat luovat teamille inspiroivan ja tyylinmukaisen ympäristön, jossa bokereidemme on miellyttävä sopia tapaamisista asiakkaiden ja asiamiesten kanssa.
Firenzen toimitilat sijaitsevat osoitteessa Via Tornabuoni 1, neljännessä kerroksessa; historiallisessa palatsissa jota koristaa XIII vuosisadalla guelfien puolueeseen kuuluvan Ruggierinin perheen toimesta rakennutettu torni. Sittemmin rakennusta ovat asuttaneet englantilaiset aristokraatit ja kirjailijat. Tällä hetkellä se majoittaa muutamia Italian tärkeimmistä toimistoista, ja siinä toimii luksushotelli.
Milanossa Lionardin toimitilat sijaitsevat osoitteessa via Borgonuovo 20, parin askeleen päässä Pinakoteekistä ja via Montenapoletanosta, kuuluisassa muodin pääkorttelissa. On kuitenkin myös mahdollista tavata Lionardin Staff, Firenzen tai Milanon pääkonttoreiden ohella, lähettämällä tapaamispyyntö osoitteeseen info@lionard.com, tai ottamalla yhteys puhelimitse suoraan konttoreihin. Lionard järjestää vuosittain maailmanympärimatkan avautuakseen uusille markkinointimahdollisuuksille ja vahvistaakseen jo olemassa olevaa suhdeverkostoaan ulkomaisten asiakkaidensa ja partnereidensa kanssa. Lionard on myös säännöllisesti läsnä Montecarlossa, Zyrichissä, Genevessä, Pariisissa ja Lontoossa.
Bij ons werken vastgoedconsulenten met als moedertaal Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands en Portugees.

Florence


Via de' Tornabuoni, 1
50123 Florence - Italië
+39 055 0548100

Sitemap

Milaan


Via Borgonuovo, 20
20121 Milaan - Italië
+39 02 25061442

Sitemap

Rom


Piazza di San Lorenzo in Lucina, 26
00186 Rom - Italië
+39 06 86810250

Sitemap