Послуги

Престижні садиби, розкішний стиль життя, мистецтво та виготовлено в Італії: Be Lionard

Be-Lionard. Mostantól az egyedülálló szón van a hangsúly.
Ez az új kiadvány egy pontos igény alapján született, az Önök igénye alapján.

Bemutatjuk Önöknek meggyőződve arról hogy olyat alkottunk amely a vevőkör pontos elvárásainak tesz eleget. A vevőkör vitt el minket ebbe az irányba, hogy olyan tájékoztatóval mutassuik be a luxus ingatlanok világát ami eddig nem létezett. Ez a folyóirat megszületésének a reason whyja, egy olyan eszköz amely azért született hogy magasabbrendű vevőkör felé méltóképpen mutassa be azokat az értékeket amelyek hagyományos módon nem elég pontosan ismertethetőek, értékelhetőek.

Be-Lionard tehát egy olyan gyűjtemény amely a „Made in Italy” legkitűnőbb válogatásait foglalja össze. Egy eszköz ahhoz hogy megismertessük az olvasókkal, hogy kóstolót tudjanak meríteni, elemezni tudják mindazt ami szép, egyedi, és kimagasló értékű. A Lionard Exclusive Real Estate különleges és történelmileg, művészetileg, építészetileg és környezetileg ritka ingatlanok mellé adja nevét. Kizárólag kiváló villákkal, történelmi jelentőséggel és gazdag múlttal bíró helyekkel, borgazdasággal ellátott tanyákkal, vendég fogadókkal és luxusszállodákkal foglalkozik. Mindezt azért mert a mi „Made in Italy”-ink az minden időt és divatváltást felülmúló minőség, érték és szépség.

Bemutatjuk Önöknek több oldalról: a divat és design oldaláról, az autó- és a hajózás oldaláról, minden olyan szemszögből amelyről híres és egyedülálló a világon az olasz piac.

Be-Lionard az Önök új, tetszetős és intelligens társa lesz. Nekünk pedig stratégiánk legújabb mérföldköve lesz mely megismerteti a Made in Italy tulajdonokat a nemzetközi piacokon.

A 2012-es kiadástól kezdve egyre bővül a folyóirat terjesztése. Jelen leszünk vele ott ahol a pénzügyi vállalkozások eleganciával, energiával és kreativitással érvényesülnek. Olaszországon kívül a legnagyobb real estate városokban leszünk jelen vele: London, New York, Dubai, Moszkva, Monte-Carlo és Zürich.

„Welcome” ebben az elsőrendű kiállítóteremben amely magára vonja a pillantést, elragadja Önt, szeretné ha olvasná és értékelné a látottakat. Ezt mindenképpen meg kell tennie mivel az olasz ingatlanpiac legmagasabb értékű tulajdonaira vetítünk fényt.

Megköszönjük az összes szakembernek akik energiát fektettek be, részt vettek eme újdonság megvalósításában. De legfőképpen Önöknek olvasóknak kívánunk kellemes olvasást és a csodálatos ajánlatokban való elmerülést. Ugyanazt az élvezetet amit mi éreztünk amikor összeválogattuk és jellemztük Önöknek.


Dimitri Corti
a.d.
Lionard

Kiadó
Lionard srl
via dei Banchi, 6
ang. Piazza S. Maria Novella
50123 Firenze
info@lionard.com

Az időközönként megjelenő reklámújsága Pistoiai Bíróságon bejegyezve 2011.aug.8./5sz.
Advertising
advertising@lionard.com
ufficiostampa@lionard.com

Szerkeszti, a kiadást gondozza és nyomtatja
Mondadori Printing S.p.A.
Via Luigi e Piero Pozzoni, 11
24034 Cisano Bergamasco (BG)

EgyüttműködtekErika Becchi, Veronica Becchi, Linda Bertocci, Alessia Carrer, Francesco Cervinara, Teresa Colia, Luca Galeazzi, Vanessa Lamberti, Sara Marzullo, Irene Pagnini, Matteo Rinaldi, Luna Rubino, Martina Tallon, Chiara Trinci, Fabio Mazzoni, Alice Vaiani, James Turnbull, Susan Heath, Dominique Quelette, Ester Davi, Ian Heath, Anna Alimenti, Arianna Giovannini, Ludovico Baccioni, Sivia Nannicini, Sara Filippini
KöszönetBrit Hammer, Daniele Gilardoni ed il Circolo Canottieri Milano, Fratelli Rossetti,Fulvio De Simoni, Giovanni Zuccon, Gruppo Montepaschi, LamborghiniAutomobili, Moreschi, Rossano Galtarossa ed il Circolo Canottieri Padova,Salvatore Ferragamo, Sara Bertolasi ed il Circolo Canottieri Lario,Simone Raineri e Gruppi Sportivi Fiamme Gialle, Benetti Yacht, Ferrari Automobili.